Hoe werkt Studio Ranonkel?

Business Colleagues Together Teamwork Working OfficeElk bedrijf en elke organisatie is anders. Gelukkig maar. Daarom levert Studio Ranonkel altijd maatwerk. Ook in de vaste trajecten die we aanbieden, zoek ik nog naar een formule die zo veel mogelijk aansluit op de behoeften van je bedrijf.

Enthousiast gaan we samen met jou aan de slag om op een innovatieve manier een krachtig antwoord te bieden op je uitdaging. Maar we houden altijd positieve verandering in zicht. We willen jouw organisatie, onderneming of project helemaal doen openbloeien en stralen! Zodat jij meer en een optimale impact kan nastreven.

Ik ben fan van de no-nonsense aanpak. Ik wil graag actie! Uiteraard is overleg nodig en moet je over bepaalde dingen goed samen nadenken maar we willen conrete resultaten zien in elke stap van het traject. Ik houd daarom ook van het concept meten is weten. Dat is nodig om een gefundeerd beleid te kunnen voeren en om de juiste acties te ondernemen. Bovendien verkies ik een evidence-based aanpak. Alle methodieken en trajecten zijn gefundeerd op valide en beproefde methodes.

Studio Ranonkel biedt zowel formele als informele methodieken. Maar altijd met de nodige schwung als het mag en ernstig als het moet.

Studio Ranonkel werkt vanuit Antwerpen, maar reist graag de wereld rond.