Thema’s

Foto overleg.jpg

Studio Ranonkel werkt rond volgende thema’s. Een andere vraag? Stel ze gerust!

linecons_e025(2)_512
Organisatieontwikkeling
wpzoom_e604(1)_512
Welzijn op het werk
wpzoom_e687(0)_512
Duurzaam ondernemen

 

 

 

 

 

Organisatieontwikkeling
Je wil een krachtige missie en visie formuleren? Meer dynamiek in je organisatie? Een beleidsplan opstellen? Meer impact realiseren? Samen met een andere organisatie een project opzetten? Ik bied je een externe blik! Omdat geen enkele organisatie dezelfde is, denk ik steeds samen met je organisatie een plan van aanpak uit, zodat het traject volledig op jullie maat gesneden is.

Welzijn op het werk
Werknemers zijn belangrijk kapitaal voor je onderneming. Gezonde werknemers, die goed in hun vel zitten, zijn bovendien veel productiever. Ik werk graag aan een werkvloer waar pit in zit! Daarbij focussen we op drie aspecten: mentale veerkracht, voeding en beweging. Meer info? Stuur mij een bericht!

Duurzaam ondernemen
Als ondernemer heb je een bepaalde impact voor ogen. Je werkt hard om je missie te realiseren. Toch heeft het nastreven van die impact ook andere effecten op de maatschappij, het milieu en je stakeholders. Wil je daar graag een positief verhaal van maken? We scannen je organisatie op duurzaamheid en gaan aan de slag om een duurzaam totaalplaatje te realiseren op lang termijn.

offerteknop