Wie ben ik?

Studio Ranonkel is Anne. Ik ben een dromer en een ondernemer. Ik droom graag over hoe dingen anders en beter kunnen worden aangepakt, over hoe je jezelf en de omgeving rond je blijer kan maken. Ik houd van creatie en innovatie. Maar ik ben ook een ondernemer. Ik pak de zaken graag aan! Al heel jong was ik heel geëngageerd in jeugdwerk en aanverwante sectoren. Ik ontwikkelde dus een groot organisatietalent.

Ik studeerde psychologie, want menselijk gedrag is superinteressant en ik wil graag weten wat mensen drijft. Daarna volgde ik mijn liefde voor jeugdbeleid en ging ik rond dit thema aan de slag in de diversiteit van de hoofdstad. Als jeugdconsulent ondersteunde ik verschillende organisaties bij talloze projecten: het vinden van een nieuwe missie en visie, het opstellen van een beleidsplan, een reorganisatietraject, een innovatief project, verbouwingen,… . Daarna was ik enkele jaren actief in de sociale economie. Als regisseur verbond ik actief organisaties en ondernemingen rond verschillende projecten. Ik ondersteunde allerlei actoren om door het bos van de complexe regelgeving de bomen te zien. En ik organiseerde acties om duurzaam ondernemen te stimuleren. Tussendoor gaf ik ook nog enkele keren les.

Naast Studio Ranonkel is er ook Studio Ranonkel kookt! Want eten en koken is een beetje een uit de hand gelopen passie. Ik dwaal in mijn vrije tijd graag rond in steden en ik probeer zo veel mogelijk cultuur mee te pikken. En ik sport regelmatig (om al dat koken en eten te compenseren en je wordt er vrolijker van 🙂 ).